Firemaster
FM12010

Firemaster Excellent RVS

Geschikt voor: kanaal Ø 125 - 270, intensief gebruik: open haarden, houtkachels, ontluchtings- en ventilatiekanalen, gasgestookte toestellen, schoorstenen op rieten daken.
GRATIS verzending!

Bij intensief gebruik van de open haard kan een Firemaster Excellent RVS schoorsteenkap uitermate geschikt zijn. Onder intensief verstaan wij wekelijks tot dagelijks. Voor een wat hogere aanschafprijs is het open haard kanaal perfect beschermd tegen vogelnesten en regeninslag. De levensduur van een Firemaster excellent RVS schoorsteenkap overstijgt elke andere schoorsteenkap. Ook het slimme veegluik ontbreekt niet. En door de kiene kapconstructie met aerodynamische werking krijgt het rookkanaal een reguliere schoorsteentrek als nooit tevoren. Een open haard functioneert het beste met de juiste schoorsteentrek. Indien men woonachtig is aan de kust dan is het raadzaam om een Firemaster excellent RVS schoorsteenkap in overweging te nemen.

Wilt u alle voordelen van RVS maar dan in een zwarte uitvoering? Selecteer hiervoor spuit de RVS kap zwart en voor slechts 10 euro extra wordt het geregeld.

  Maten Firemaster Excellent RVS (in mm.)
  Type   Hoogte  Diameter Ø Doorvoer
150 260 275 180
180 270 330 225
220 280 385 260