Firemaster
FM12009

Firemaster Excellent Small RVS

Geschikt voor: kanaal Ø 125 - 270, intensief gebruik: open haarden, houtkachels, ontluchtings- en ventilatiekanalen, gasgestookte toestellen. Ook onder sierkap.
GRATIS verzending!

Bij intensief gebruik van de open haard kan een Firemaster Excellent Small RVS schoorsteenkap uitermate geschikt zijn. Onder intensief gebruik verstaan wij wekelijks tot dagelijks. Voor een iets hogere aanschafprijs is het openhaard kanaal perfect beschermd tegen vogelnesten en regeninslag. De levensduur van een Firemaster excellent small RVS schoorsteenkap overstijgt elke andere schoorsteenkap. Ook het slimme veegluik ontbreekt niet. En door de kiene kapconstructie met aerodynamische werking krijgt het rookkanaal een reguliere schoorsteentrek als nooit tevoren. Een open haard functioneert het beste met de juiste schoorsteentrek. Indien men woonachtig is aan de kust dan is het raadzaam om een Firemaster excellent small RVS schoorsteenkap in overweging te nemen.

Wilt u alle voordelen van RVS maar dan in een zwarte uitvoering? Selecteer hiervoor spuit de RVS kap zwart en voor slechts 10 euro extra wordt het geregeld.

  Maten Firemaster Excellent Small RVS (in mm.)
  Type   Hoogte  Diameter Ø Doorvoer
150 160 275 180
180 160 330 225
220 160 385 260